Du er her: Alpaca Society sin profil

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Alpaca Society

Rene tilfeldigheter førte til at Vibeke Stølen Andrup ble introdusert til det vakre alpakka materialet fra Perú. Få år senere forlot hun sin jobb sin trygge jobb, for å realisere alpakka-drømmen.
Drømmen er nå blitt Alpaca Society, et norsk merke med eksklusive produkter for dame, baby og hjem. Alpaca Society er tilgjengelig i ca 25 forretninger i Norge, Sverige, Holland og Sveits.

Produktene designes i Norge, men all produksjon foregår i Peru. Ved å holde produksjonen i landet hvor råvarene har sin opprinnelse er intensjonen å bidra til en rettferdig fordeling av verdiene som skapes før produktene eksporteres til Europa. Mye håndarbeid, stolthet og omsorg legges ned i hvert Alpaca Society produkt, og vi er opptatte av menneskene som legger ned sin tid og deler sin kunnskap med oss. Gjennom årlige besøk knyttes gode relasjoner mellom designer og fabrikkansatte.Det vakre alpakkamaterialet spiller "hovedrollen" i Alpaca Society's designutrykk. Enkelhet og tidløshet er for oss viktigere enn kortsiktige trender. Når man jobber med verdifulle materialer blir man fokusert på å skape noe varig. Vårt fargespekter er naturfarger og delikate pasteller, og nøye utvalgt for at det vakre alpakkamaterialet skal få den oppmerksomhet det fortjener. All finish på produktene er gjort for hånd.

Alpaca Society

Adresse:
Vollsveien 13 H
1366 Lysaker

Tlf: 91 15 20 15

Bransje: Annen

http://www.alpacasociety.no | vibeke@alpacasociety.no
Søk på google

Til toppen av siden

Skriv ut

Topp

Norsk Møteforum AS - Solbergveien 22 - 3057 Solbergelva - Tlf. 815 MØTER / 31 30 30 30 - Faks. 32 87 08 33