Du er her: BLÅ Booking sin profil

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

BLÅ Booking

BLÅ ble bygget i ett gammelt diamantlager langs Akerselvas bredder i 1998 og har siden oppstarten presentert nye og gamle musikalske juveler på tvers av sjanger og populæritet. Med rundt 500 arrangementer i året, er BLÅ en av Oslos mest aktive kulturformidlere. På BLÅ kan du se konserter i alle sjangere, danse på klubb, nyte kunst i galleribaren, feste med Frank Znort på søndager eller slappe av i den sommeråpne utebaren.

BLÅ er en organisasjon som er drevet av unge mennesker og vi har etter en svært konfliktfyllt periode rundt 2006 bygget opp en organisasjon hvor problemløsning i fellesskap, ærlighet og tidlig konfliktløsning står i fokus. I dag jobber alle lag av organisasjonen sammen for å få ting til å fungere på best mulig måte, og både tradisjonelle og utradisjonelle metoder tas i bruk. Dette har resultert i ett svært godt arbeidsmiljø og en svært lav turnover prosent blant personalet.

Med en liten administrasjon, mange arrangementer og begrenset økonomiske midler kan vi også mye om å få til store ting med begrensede ressurser.

BLÅ Booking

Adresse:
Brenneriveien 9 C
0550 Oslo

Tlf: 958 66 985

Bransje: Event og underholdning, Kunst/Galleri , Restaurant/Bar

www.blaaoslo.no | stinemari@blaaoslo.no
Søk på google

Til toppen av siden

Skriv ut

Topp

Norsk Møteforum AS - Solbergveien 22 - 3057 Solbergelva - Tlf. 815 MØTER / 31 30 30 30 - Faks. 32 87 08 33